Suplimente alimentare si dispozitive medicale

Green Net a dezvoltat un portofoliu de suplimente alimentare si dispozitive medicale premium, dintre cele mai cunoscute branduri fiind Aboca (It), Jamieson (Ca),  Optibac (UK) sau Biocyte (Fr). Recunoscute la nivel mondial pentru calitatea produselor, a ingredientelor si a proceselor de productie dedicate exclusiv obtinerii unor rezultate premium, brandurile de suplimente alimentare si dispozitive medicale din portofoliul Green Net au fost alese tocmai dorita acestor atribute. Pe baza de ingrediente 100% naturale sau BIO, acestea se disting pe piata datorita calitatii exceptionale a produselor si a solutiilor inovatoare de mentinere a sanatatii organismului.

 

• Aboca

Lider pe piata italiana a suplimentelor alimentare si a dispozitivelor medicale, Aboca ofera solutii terapeutice 100% naturale, imbinand intr-un mod inovator stiinta plantelor cu tehnologia ecologica de ultima generatie. O companie care si-a bazat intotdeauna capacitatea inovatoare a produselor oferite pe o cercetare continua,  ghidandu-se conform viziunii constientizarii unei stranse legaturi intre sanatatea omului si cea a mediului inconjurator.


 

• Jamieson

Infiintata in anul 1922, Jamieson este compania nr. 1 pe piata suplimentelor alimentare din Canada, beneficiind de o experienta de aproape un secol. Jamieson s-a dedicat in dezvoltarea produselor inovatoare si de inalta calitate, pentru a sustine sanatatea si vitalitatea consumatorilor. Laboratoarele Jamieson se numara printre cele mai avansate si sofisticate in industria suplimentelor alimentare; cercetarea urmareste sa asigure inovatie continua si sa respecte promisiunea de calitate, puritate si siguranta a produselor.

 

• OptiBac

Gama de probiotice OptiBac Probiotics contine suplimente alimentare pe baza de culturii active vii – 100% naturale, fara coloranti, conservanti sau arome artificiale. Gama include suplimente dedicate inclusiv copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, vegetarienilor, veganilor, persoanelor care sufera de boala celiaca si celor cu intoleranta la lactoza. 
 

• Biocyte

Biocyte, expertul in Nutricosmetice, si-a construit reputatia de leader international de referinta pe piata suplimentelor alimentare. Expertiza, energia si inovatia continua au fost imbinate pentru a crea o gama de produse cu beneficii anti-aging si de infrumusetare a pielii si parului.