Organizare

Forta de vanzare

Toate realizarile din ultimii 18 ani nu ar fi putut fi obtinute fara efortul permanent al unei echipe dinamice si proactive, in permanenta dezvoltare. Profesionalismul, inovatia si performanta sunt doar o parte dintre atributele echipei de vanzari, toate acestea ducand la obtinerea unor rezultate de exceptie, care plaseaza GREEN NET in topul distribuitorilor din Romania. 

Alcatuita din profesionisti din numeroase domenii - vanzari, import, logistica, marketing si PR sau IT - echipa GREEN NET are ca scop indeplinirea unui obiectiv principal: de a oferi clientilor si partenerilor nostri cele mai bune servicii si produse.  
 

Distributie

Import de la producator
Transport al marfurilor in Romania
Livrarea catre depozitul Green Net
Livrare din depozitul Green Net catre farmacii

Datorita administrarii directe a lantului producator - retailer - piata consumatorilor finali, a rezultatelor obtinute de-a lungului timpului si a stilului antreprenorial, GREEN NET este recunoscut ca un distribuitor national reprezentativ pentru branduri internationale de renume.

Lista de clienti GREEN NET include: farmacii independente sau parte a lanturilor farmaceutice, plafare sau drogherii.

Serviciile oferite, profesionalismul echipei, maturitatea si experienta in domeniu ne-au consolidat parteneriatele construite de-a lungul timpului si au contribuit la dezvoltarea unui business de succes.

Serviciile logistice oferite sunt cele de:

- depozitare (in depozitul ultra-performant din Balotesti, Jud. Ilfov)
- manopera (lipire stickere cu traduceri sau autocolante speciale pentru diferite actiuni promotionale)
- transportul catre terte parti (farmacii, plafare, drogherii), in urma comenzilor efectuate de acestea

Depozit

La inceputul anului 2014 a fost inaugurat noul centru logistic Farmexim, situat in apropierea Bucurestiului, în Comuna Balotesti. Noul spatiu a adus un plus de valoare companiei prin crearea de noi facilitati: depozitul este echipat cu dotari tehnologice de ultima generatie in domeniu, permitand gestionarea unui numar mare de produse. Lantul logistic GREEN NET are suportul filialelor Farmexim din principalele orase din Romania, compania noastra asigurand distributia pe intreg teritoriul tarii. 

Depozitare:
- in conditiile cerute de normele in vigoare
- receptia produselor – verificarea materialelor receptionate, cantitate, lot, data de expirare etc.
- cladire securizata
- monitorizare electronica permanenta a temperaturii si umiditatii ambientale