Inovatie, expertiza, viteza, frumusete

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul importului si distributiei de produse cosmetice, dermatocosmetice, suplimente alimentare si dispozitive medicale, Green Net este un jucator cheie pe aceasta piata, diferentiindu-se prin solutii inovatoare, rapiditate si expertiza in slujba sanatatii si a frumusetii.
Green Net detine o echipa complexa, compusa din profesionisti cu o vasta experienta in domeniile in care activeaza. Intreaga activitate, de la import si pana la vanzarea finala din farmacii, beneficiaza de strategii de marketing de top, o forta logistica impresionanta si solutii inovatoare de vanzare.

Portofoliu

Distributie

Import de la producator

Transport al marfurilor in Romania

Livrarea catre depozitul Green Net

Livrare din depozitul Green Net catre farmacii

Datorita administrarii directe a lantului producator-retailer-piata consumatorilor finali, a rezultatelor obtinute de-a lungului timpului si a stilului antreprenorial, GREEN NET este recunoscut ca un distribuitor national reprezentativ pentru branduri internationale de renume. La începutul anului 2014 a fost inaugurat noul centru logistic, situat în apropierea Bucurestiului, in Comuna Balotesti. Noul spatiu a adus un plus de valoare companiei prin crearea de noi facilitati: depozitul este echipat cu dotari tehnologice de ultima generatie in domeniu, permitand gestionarea unui numar mare de produse. Lantul logistic GREEN NET are suportul filialelor Farmexim din principalele orase din Romania, compania noastra asigurand distributia pe intreg teritoriul tarii. Lista de clienti GREEN NET include: farmacii independente sau parte a lanturilor farmaceutice, plafare sau drogherii. Serviciile oferite, profesionalismul echipei, maturitatea si experienta in domeniu ne-au consolidat parteneriatele construite de-a lungul timpului si au contribuit la dezvoltarea unui business de succes.