Despre BEAUTIK

De peste 13 ani, GREEN NET a lansat BEAUTIK Haute Parfumerie, o afacere de succes pe piata parfumeriilor de lux din Romania. O selectie riguroasa de brand-uri sofisticate reprezinta principala carte de vizita a BEAUTIK Haute Parfumerie: Maison Francis Kurkdjian, Diptyque, Caron, E.Coudray, Rance, Juliette Has a Gun, Costume National, Molinard, Lubin, Houbigant sau Escentric Molecules sunt doar cateva din numele cu rezonanta in lumea aromelor. 
 


 


BEAUTIK Haute Parfumerie reprezinta o lume plina de rafinament si istorie, care revolutioneaza prin imaginatie, originalitate si unicitate.

Lantul de parfumerie de lux BEAUTIK Haute Parfumerie detine 6 magazine:

- Baneasa Shopping City, situat intr-o zona rezidentiala a capitalei. Baneasa Shopping City se pozitioneaza ca fiind un mall al modei si conceptelor exclusiviste, cu arhitectura moderna si eleganta. 

- Mario Plaza Shopping Center, un complex situal intr-o zona de lux a Bucurestiului. Amestecul unic dintre conceptul de parfumerie si elementele pretioase care definesc designul interior contureaza un spatiu aristocrat, in care fiecare vizitator este introdus subtil in lumea parfumeriei de lux. 

- Promenada Shopping Gallery, un concept nou de magazin, dedicat parfumeriei artistice. Cu insertii de cupru, texturi matasoase, lumini extravagante si oglinzi antichizate, magazinul BEAUTIK Haute Parfumerie din Promenada Shopping Gallery transpune vizitatorii intr-o atmosfera magica, care rasfata simturile. Un templu pentru creatia suprema: Parfumul.

- Palas Mall, Iasi, bazat pe un concept exclusivist, cu un design minimalist, elegant si modern. Atmosfera distinsa completeaza perfect linia aromelor avangardiste, apartinand caselor cu renume, dar si ale noilor creatii ce revolutioneaza lumea parfumeriei prin originalitate si unicitate. 

- Afi Cotroceni, un intreg univers parfumat ce ne este dezvaluit,  in care brandurile cu istorie vasta sau contemporane cuceresc prin aromele sofisticate si flacoanele rafinate. Noua locatie,  situata pe Aleea Champs Élysées,  parter,  este dedicata celor care prefera parfumurile de nisa,  cu potential de semnatura personala olfactiva,  si celor care sunt in cautarea produselor iconice. 

- Constanta City Park, un spatiu elegant,  cu un design rafinat,  in acord cu esentele expuse,  si un stil modern cu accente pretioase ce completeaza o experienta senzoriala desavarsita.