Cosmetice

Combinatia de ingrediente de calitate superioara, aromele placute si senzorialitatea produselor recomanda gamele de cosmetice din portofoliul nostru. Bottega Verde (It), Harbor (It), Carmex (US), Marvis (It), Lytess (Fr), Sisma (It), Hydra-Oil (UK) sunt doar o parte dintre acestea. 

 

• Bottega Verde

Combinatia dintre ingredientele naturale si cele mai noi descoperiri stiintifice reprezinta cheia de succes a brandului Bottega Verde. Cu o gama larga de produse pentru ingrijirea corpului, pe baza de ingrediente diversificate naturale sau realizate in Agricultura Ecologica, Bottega Verde este unul dintre principalii distribuitori de produse cosmetice din Italia. 
 

• Harbor

Cu o experienta de peste 20 de ani in realizarea de produse pentru ingrijirea pielii, corpului si a parului, Harbor Italia este un brand prezent in intreaga lume. Gama cu flori de Bach utilizeaza metoda doctorului Bach de reechilibrare prin forta plantelor. Bach a descoperit cel mai bun mod de a sustine starea fiziologica de bine a corpului utilizand plantele si ingredientele naturale extrase din acestea. Gama Phytorelax este bazata pe ingrediente rafinate, de cea mai buna calitate, cu concentratie de peste 98% de origine naturala. Aceasta gama nu contine factori alergeni, pentru formule non-invazive pentru corp.
 

• Carmex

Brandul numarul 1 pe buzele americanilor, Carmex a devenit inca din 1999 cel mai recomandat balsam de buze in farmacii. Realizate cu ingrediente curative, hidratante si protectoare, produsele Carmex sunt testate clinic si ofera un spectru larg de protectie impotriva radiatiilor solare nocive. Carmex ofera tratamente zilnice pentru buzele uscate si deshidratate, indiferent de sezon.
 

• Hydra-Oil

Gama special formulata pentru a diminua aspectul cicatricilor, vergeturilor sau al petelor neuniforme. Hydra-Oil uniformizeaza nuanta pielii, hranind in profunzime pielea matura sau deshidratata. 

• Lytess

In mai putin de 10 ani, Lytess a devenit brandul numarul 1 pe piata internationala a textilelor cosmetice. Un brand global care ofera o gama completa pentru ingrijirea corpului, sport si wellness, Lytess dezvolta produse care imbina materiale si tesaturi de ultima generatie cu ingrediente microincapsulate unice si eficiente.

 

• Sisma

Sisma Group este o companie de renume dedicata realizarii produselor pentru igiena corporala si ingrijirea medicala. Pe baza de bumbac organic pur, albit in mod natural, fara ingrediente chimice, produsele Sisma promoveaza inovatia si calitatea, fiind indicate inclusiv copiilor. 

 

• Marvis

Brandul a revolutionat conceptul de “pasta de dinti” oferind o interpretare multifatetata, moderna si un gust extraordinar. Aromele originale ofera senzatii rafinate care transforma un simplu gest zilnic intr-un moment de placere. Produsele sunt bazate pe metode traditionale de productie, care garanteaza o textura densa, compacta, protectie maxima, o senzatie unica de prospetime si un efect intens de albire.